Teknisk Fastighetsförvaltning

Att arbeta med teknisk fastighetsförvaltning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kräver både erfarenhet och teknisk kunskap. Båda delar som vi på Förvaltarna Fastighetskonsult har. Vi har sedan många år tillbaka arbetat med teknisk fastighetsförvaltning för många fastighetsbolag och bostadsrätter i Stockholm och Mälardalen. När det gäller fastighetsförvaltning ska ni anlita oss. Vi har förvaltat fastigheter i många år, och då både för bostadsrättsföreningar s.k. Brf med mindre fastigheter, men också med större fastighetsbestånd och fastighetsbolag i Stockholm och Mälardalen. Vi vet vilket enormt stort arbete det är att förvalta en fastighet eller ett fastighetsbestånd om du saknar erfarenhet. Och det bästa är; vi vet hur vi ska göra det.

Arbete med teknisk fastighetsförvaltning

Saknar ni förvaltare för er fastighet eller har ni en fastighetsförvaltare som ni inte är nöjd med? Då är vi din förvaltare med erfarenhet av fastighetsförvaltning. Vi är erfarna både av förvaltning och styrelsearbete, underhållsplaner, utredningar. För den som har flera och/eller stora fastigheter att förvalta. Att leda förvaltningen kräver att du har teknisk kunskap, förståelse för entreprenörer, kontakt med hyresgäster och medlemmar, känner till den juridiska delen, kan upphandla tjänster och material samt upprätta och uppdatera er underhållsplan. Om det är så att ni inte har det, så har vi den kompetensen. Här kan du läsa om din nya fastighetsförvaltare och vilka fastighetstjänster vi erbjuder.

Vad vi gör som fastighetsförvaltare

När ni anlitar oss, gör vi först en genomarbetad planering och offert för att ni dels ska få information om hur vi arbetar, vilka moment som är viktiga, finns det en underhållsplan? Vi är måna om att våra kunder inte ska få överraskningar gällande oförutsedda kostnader. Allt ska finnas till handa innan förvaltningen påbörjas. Vi ser till att:
  • vi är tillgängliga för er
  • vi håller en hög servicenivå
  • göra avstämningar med jämna mellanrum
  • tydliga månatliga rapporter om pågående ärenden uppdateras
  • tydlig underhållsplan och uppföljning av kommande renoveringar
  • avtal finns mellan er och entreprenörer
Det är fullt möjligt att anlita oss i så stor eller liten omfattning som ni önskar för er fastighetsförvaltning i Stockholm och i Mälardalen. Ta kontakt och berätta vad ni behöver och önskar. Vi jobbar även med nära partners inom byggprojektledning: https://www.projektledarna.com/